Locaties

Out-Patient & Boutique Clinics

Afhankelijk van de persoonlijke situatie, kan je behandeld worden in een klinische- of ambulante behandelsetting. Voor beide vormen is de zorg altijd op maat gemaakt voor de wensen en behoeften van de patiƫnt. De ambulante behandeling bestaat uit individuele gesprekken en kan aangevuld worden met groepsgesprekken op onze locatie in Sittard. We kunnen daarnaast ook gebruik maken van E-Health.

Het is ook mogelijk dat er een combinatie van aandoeningen en problemen voordoen die het onmogelijk maken om te stoppen wanneer je thuis blijft wonen. In dat geval kunnen we een klinische behandeling bieden via onze partnerkliniek in Portugal. We zullen ervoor zorgen dat je verblijf en behandeling het best mogelijke resultaat behaald. Een ervaren team staat voor je klaar om zorg te verlenen gedurende 24 uur per dag.

De klinieken in Portugal bestaan uit verschillende woningen met een prachtig uitzicht op de appelboomgaarden, pijnbomen, bergen of ligging aan het strand. De woningen hebben slaapkamers voor 2 of 3 personen met eigen badkamer. Patiƫnten delen kamers als onderdeel van het behandelproces. Er is een zwembad en een fitnessruimte in elke woning.